Crack Your Screen

Crack Your Screen 1.5

Simuleer een gebroken scherm

Met de gratis app Crack Your Screen lijkt het alsof het scherm van je Android-toestel kapot is. Je vrienden moeten wel erg goede ogen hebben om de kraken en scheuren niet voor echt aan te zien. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Realistische kraken en scheuren
  • Eenvoudig in 't gebruik

TEGEN

  • Niet zo grappig als geadverteerd
  • Opnieuw opstarten voor elke simulatie

Niet bijzonder
5

Met de gratis app Crack Your Screen lijkt het alsof het scherm van je Android-toestel kapot is. Je vrienden moeten wel erg goede ogen hebben om de kraken en scheuren niet voor echt aan te zien.

Crack Your Screen is een typische rechttoe rechtaan applicatie. Na het opstarten van het programmaatje verschijnt er een menuutje met korte uitleg. Het komt erop neer dat je op de Ready-knop moet drukken en vervolgens met je smartphone schudt. Meteen verschijnen er overtuigende scheuren, die je weer verwijdert door nogmaals te schudden.

De makers promoten Crack Your Screen als een app waarmee je jouw vrienden even goed voor de gek houdt, maar we snappen dit niet helemaal. Stel je de volgende taferelen even voor:

- "Zeg Henk, kijk, mijn telefoon is kapot." - "Oh, ach, dat is wel irritant." [Magisch geschud] - "Haha, gefopt, niks aan de hand!" - "Oh... oké... gelukkig maar."

Mogelijk hebben onze lezers meer succes bij het 'pranken' met Crack Your Screen. Door het flauwe karakter van de app vermoeden we dat deze alleen maar leuk is tijdens een beschonken avondje stappen. Hoewel Crack Your Screen precies doet wat het belooft -met erg overtuigende scheuren- begrijpen wij de grap voorlopig niet helemaal.

Crack Your Screen

Download

Crack Your Screen 1.5